Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

[ Näytä koko lista ]

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 22 käyttäjää, tämä oli Pe 2 Elo 2013 - 10:17

F1 sarjaan uusi talli

Snowfox racing on yhdestoista talli tämän vuoden F1 kaudessa. Heidän kuskeinaan toimii Guynoy Zhou ja tallin omistaja Tommi Tuohimaa.
Todella mukavaa päästä uutena tallina sarjaan. Haastamme toivottavasti samantien pisteistä mutta tähtäimenä on voittaa Haas.

F1 sarja saa muitakin muutoksia kun Toro Rosso muutti nimeään Alphatauriksi ja väritys muuttui samalla
hanskin myteam career Hsc3yu10

Mercedes muutti myös väritystään mustaksi.
hanskin myteam career 12544110

Viesti Su 13 Joulu 2020 - 0:06 kirjoittaja #69 metalman725

Bottas voittoon avaus kisassa Snowfox yllätti
hanskin myteam career _1138310

Bottas otti voiton ennen Hamiltonia ja Verstappenia. kisassa oli yksi keskeyttäjä ja hän oli Latifi tekniseen vikaan. Tämän ansiosta turva-auto nähtiin radalla. Tuohimaan talli voi olla tyytyväinen positiiviseen avaukseen kun Tuohimaa oli 13 ja Zhou oli 16.
Juu vauhtia löytyi yllättävän paljon. Ihan ei pistetiliä saatu avattua mutta eiköhän sekin aukene pian.

kisan kooste alla olevassa linkissä

Viesti Su 13 Joulu 2020 - 21:45 kirjoittaja #69 metalman725

[b]Bottas jälleen voittoon bahrainissa[/b
hanskin myteam career _1138311
Bottas otti jälleen voiton Bahrainissa. Snowfox racing ajoi kokonaisuutena hyvän kisan kun molemmat kuskit tulivat maaliin sijoilla 13 ja 14. Tuohimaa lähti kisaan kovalla seoksella ja oli alussa hidas mutta kiitos tura_auton ja sen että muut olivat kovilla ja Tuohimaa mediumeilla niin vuhtia löytyi.
Oli ihan ok kisa pisteitä olisi ollut kiva saada mutta tämä taisi olla maksimi täältä kun osumaakin tuli muiden kuskien kanssa

Viesti Ke 16 Joulu 2020 - 1:24 kirjoittaja #69 metalman725

Bottas jälleen voittoon vietnamissa Snowfoxilla oli vaikea viikonloppu

Bottas voitti enne Max Verstappenia ja Hamiltonia. Snowfoxilla oli koko viikonlopun vaikeuksia löytää vauhtia ja se näkyi kisan tuloksissa. Tuohimaa keskeytti ja Zhou oli 18.
Lähettiin kisaan väärällä setupilla ja sen takia oli vaikeaa löytää vauhtia. Jossain vaiheessa auton pohjalevyyn tuli niin paljon vaurioita että oli pakko keskeyttää. Tää on kyl viikonloppu jonka haluamme unohtaa.

Tulokset alla olevassa linkissä:

Viesti Ke 30 Joulu 2020 - 6:46 kirjoittaja #69 metalman725

Bottas voittoon kiinassa Tuohimaalle ensimmäiset pisteet
hanskin myteam career 26ce6810

Bottas otti jälleen voiton ennen Hamiltonia Albonia, jotka täydensivät podiumin. Daniel Ricciardo oli Red bullien välissä nejäs ja Tuohimaa taisteli itselleen ensimmäiset pisteet ollen yhdeksäs. Hän lähti kisaan sijalta 15 ja ajeli kisan keskivaiheille mediumeilla ja lopun kisasta kovilla. Kisan loppu puolella hänelle tuli paineita takaata kun Ocon hyökkäsi joka kieroksella. Tuohimaalla oli pitkään kahdeksas sija hallussaa, mutta Ferrarin Sebastian Vettel oli mediumeillaan nopeampi, joten joutui tuohimaa antautumaan kisan loppu puolella saksalaiselle. Tuohimaan tallikaveri Guanoy Zhou joutui keskeyttämään kotikisassaan tekniseen vikaan.
Hyvä tulos tiimille ja mulle, että saatiin 2 pistettä kasaan. Taktiikka toimi ja auto tuntu hyvältä läpi viikonlopun. Nyt vaan seuraavistakin kisoista pisteitä lisää niin ollaan hyvissä asemissa ens kautta ajatellen.

Kisan kooste ja tulokset on alla olevassa linkissä:

Viesti Su 10 Tammi 2021 - 4:34 kirjoittaja #69 metalman725

Mercedes kaksoisvoittoon Hollannissa Tuohimaalta upea nousu
hanskin myteam career Bottas10

Bottas voitti jälleen Hollannissa ennen hamiltonia ja Charles Leclerciä. Tuohimaa lähti viimeisetä ruudusta ja oli lopulta maalissa kahdeksas ja Guanoy Zhoy oli 14th.
Joo oli hyvä kisa ja taas pisteillä, Tästä hyvä jatkaa kohti Espanjaa.

Kisa ja tulokset alla olevassa linkissä

Viesti Su 10 Tammi 2021 - 12:40 kirjoittaja #69 metalman725

Hamilton voitti Espanjassa Tuohimaa nousi jälleen upeasti
hanskin myteam career Unname10

Hamilton voitti ennen Valtteri Bottasta ja Max Verstappenia. Tuohimaa lähti rangaistusten takia viimeisestä ja oli maalissa sijalla 7, joka on kauden paras tähän mennesä.
Kisassa nähtiin myös turva-auto kun Lando Norris keskeytti ja jätti autonsa vaaralliseen paikkaan. Zhou tuli maaliin sillä sijalla mistä lähtikin eli 19.
Mukava kisa taas. sain autosta kaiken irti ja pisteitä jälleen. Seuraavaks Monacoon ni oletan vaikeaa kisaa, koska autossa ei ehkä ole yhtä paljon downforcee kuin muilla muta posilla eteenpäin.

kisa koosteen ja tulokset alla olevassa linkissä:

Viesti To 14 Tammi 2021 - 8:11 kirjoittaja #69 metalman725

Hamilton voitti Tuohimaan ensimmäinen podium
hanskin myteam career Hami10
Hamilton voitti vaihtelevassa säässä Monacossa. Vettel oli toinen ja Tuohimaa yllätti kaikki ollen kolmas.
Tuohimaa oli aika-ajoissa 11. mutta kiitos muiden rangaistusten hän nousi yhdeksänteen lähtö ruutuun. Hän lähti hyvin ja ja ohitti Ricciardon, Sainzin ja Albonin enne varikko käyntiään. suoraan välikelin renkaille. Tuhima oli hetken toinen ennen kuin Vettel ohitti hänet, loppu kisan Tuohimaa vain puolusti omaa sijoitustaan Sainzia vastaan.
"Nyt on hyvä fiilis. Kiitän koko tiimiä hyvästä tyopanoksesta. Tätä emme osanneet odottaa tää tuli yllätyksenä.

kisan koosteen ja tulokset näet alla olevassa linkissä:

Viesti Su 31 Tammi 2021 - 4:27 kirjoittaja #69 metalman725

Lando Norris voitti Bakussa Zhoulle ensimmäiset pisteet
hanskin myteam career Lando10

Lando Norris otti yllättävän voiton Bakussa. Top 6 oli muutenkin yllättän kun Ocon ja Grosjean täydensivät podiumin. Kimi Räikkönen oli neljäs, Magnussen viides ja Guanou Zhou avasi pistetilinsä ollen kuudes. Tuohimaa ajeli kisan aikana hyvällä sijoituksella mutta varikkokäynnn jälkeen putosi viimeiseksi ja tuli sillä sijalla maaliin.

Kisan koosteen ja tulokset näet alla olevasta linkistä:

Viesti Su 31 Tammi 2021 - 4:55 kirjoittaja #69 metalman725

Valtteri Bottas voitti Kanadassa Tuohimaaltaa upea nousu pisteille
hanskin myteam career Bottas11

Valtteri Bottas voitti Kanadassa ennen Verstappenia ja Sebastian Vetteliä. Tuohimaa oli maalissa kahdeksas upean nousun jälkeen. Tuohimaa lähti 20 ruudusta ja ensimmäisillä kierroksilla teki hyvää nousua. "Joo oli hyvä kisa taas. Edellisestä jäi paska maku suuhun mutta hyvä että Guanou(Zhou) sai ekat pisteensä"

koosteen ja pisteet näet alla olevasta linkistä.

Viesti Ti 2 Helmi 2021 - 4:05 kirjoittaja #69 metalman725

Hamilton voitti Ranskassa Taktiikka pilasi tuohimaan kisan
hanskin myteam career Lewis-10

Hamilton voitti Ranskassa ennen Esteban Oconia ja Daniil Kvyattia. Tuohimaa Lähti kisaan ruudusta 18 ja nousi hyvin pisteille ennen varikkokäyntiä. Hän otti kovat alle ja ajeli rauhassa sijalla 3 ennen turva-autoa jonka aikana tiimi pyysi hänet sisään ottamaan pehmeät. Kun kukaan muu ei pysähtynyt, tipahti Tuohimaa toiseksi viimeiseksi josta hän nousi vain sijalle 14.
Juu hyvin lähettiin hakee sijoituksia alussa ja kisa näytti menevän hyvin ennen turva-autoa. Turha pysähdys maksoi pisteet tänään.